Åbent hus d. 18. november kl. 10-14

Kom til åbent hus på Campus Vejle lørdag d. 18/11 mellem kl. 10 og 14.

Hør rektor Bruno Lindskjold fortælle om handelsgymnasiet og uddannelseschef Charlotte Witt fortælle om EUD- og EUX Business. De holder oplæg om uddannelserne hver time!

Få en rundvisning på skolen og se vores fede faciliteter. Når trænger til pause er der kaffe og kage ved kantinen, hvis du trænger til en pause!

Tag en snak med elever, der går på skolen eller studievejledere og lærere, der kan fortælle om, hvordan det er at være elev på Campus Vejle.

Find ud af hvad vi kan gøre for dig på de forskellige ungdomsuddannelser, og hvad du kan bruge dem til bagefter, så du fra start kommer ind på den rigtige ungdomsuddannelse.

Er du vild med sport? Så kig også forbi! Du kan nemlig også møde Campus Vejle Sportscollege, og finde ud af, hvordan du kan udvikle dig i din yndlingssportsgren mens du samtidig passer din uddannelse!Campus Vejle er byens eneste rigtige sportscollege. Vi har elever fra mange forskellige sportsgrene, men er især store på Cykling, håndbold, fodbold, dans og selvfølgelig E-sport. Vi har Danmarks største E-sportslinje!

TAG MOR OG FAR MED - OG GERNE DIN BEDSTE VEN!

Brug en hyggelig formiddag på at finde ud af, om Campus Vejle er noget for dig!