Kost og bolig

Studiebolig

Campus One er et kollegium for studerende på Campus Vejle og Syddansk Erhvervsskole. Det næsten nybyggede kollegium ligger 20 meter fra skolen, og stiller værelser med te-køkken til rådighed. Bor du på kollegiet har du fri trådløst internet, adgang til vaskerum, fællesrum med TV og billard samt adgang til tagterassen med udsigt over hele Vejle by. Vejle Sportscollege har endvidere et samarbejde med de lokale boligforeninger, hvor vi hjælper eleverne med at finde bolig.

Campus Vejle Sportscollege samarbejder med flere af byens store boligforeninger, så vi forsøger at være behjælpelige med at finde studieboliger rundt omkring i Vejle by og opland.

Madordning og kantine

Campus Vejles kantine er åben fra 7.30 hver morgen og tilbyder meget varieret og sund kost hele skoledagen. 

  • Madordning 1, der inkluderer morgenmad mandag og frokost alle skoledage. Denne ordning koster gennemsnitlig for et skoleår 550 kr. pr. måned.
  • Madordning 2, der indeholder morgenmad og enten frokost eller aftensmad alle skoledage. Denne ordning koster gennemsnitlig for et skoleår 800 kr. pr. måned.
  • Madordning 3, der indeholder morgen-, middags- og aftensmad alle skoledage. Denne ordning koster gennemsnitlig for et skoleår 1.200 kr. pr. måned.

Alle sportscollegeelever deltager i kursus om sportsernæring. Se mere om emnet her.