Campus Vejle Sportscollege

Campus Vejle Sportscollege er for dig, der vil tage en ungdomsuddannelse og samtidig passe din elitesportskarriere. Se film http://www.youtube.com/watch?v=UqjJhirWffw

Campus Vejle Sportscollege er også Danmarks største E-sportscenter for dig, der vil dyrke din E-sport og få træning af de professionelle. Læs mere om E-Sport her!

På Campus Vejle Sportscollege kan du tage en HHX - på handelsgymnasiet, en HF eller en erhvervsuddannelse (EUD & EUX) mens du passer din sportskarriere. Campus Vejle Sportscollege er Team Danmark Uddannelsespartner.

Din uddannelse tilrettelægges med træningsmuligheder i dagtimerne. Vi er en af de meget få erhvervsskoler i Danmark, der har sportsfaciliteter. For HF-elever gælder lidt andre træningstider.

Campus Vejle Sportscollege åbnede d. 17. august 2009. Siden da har vi haft studerende inden for mange forskellige sportsgrene på vore uddannelser, f.eks. fodbold, håndbold, professionel cykelsport, motorsport, golf, ridning, svømning og mange flere.  

I Trekantområdet er Campus Vejle Sportscollege din unikke mulighed for at kombinere ungdomsuddannelse med idræt på højeste niveau.

Du kan dyrke dine sportslige interesser i Vejles varierede natur, ligesom byen har et righoldigt fritids- og kulturliv for unge. 

Campus Vejle Sportscollege har, i tæt samarbejde med byens idrætsklubber, fokus på en hverdag, som indeholder uddannelse, idræt og ikke mindst et godt samt velfungerende socialt liv - også udefor skoletid.

Ligegyldigt hvilken sport du udøver på Campus Vejle Sportscollege, bliver du en del af et stærkt hold med plads til alle, som søger læring, sportslige resultater og minder for livet.

Du kan hente vores sportscollegebrochure her - det tager nogle sekunder, da det er en stor fil (34Mb).