Brochurer

Her finder du en samlet oversigt over brochurer, som du kan downloade, hvis du har brug for det. Klik på hver enkelt brochure for at hente den. Nogle af brochure-filerne er store, og kan derfor godt tage nogle sekunder at hente ned.

Handelsgymnasiet - Serious Business

Læs mere om handelsgymnasiets 4 linjer og 10 studieretninger og se en oversigt over de fag, du har på hver studieretning. Du kan også se mere om studiemiljøet, 21st century skills og om dine muligheder for at gå på Campus Vejle Sportscollege, mens du tager din merkantile studentereksamen på Campus Vejle.

Klik på brochuren for at hente den som pdf.

2-årig HF for unge

Læs mere om den 2-årige HF for unge.Se mere om fagpakkerne, der specialiserer dig i den retning, du gerne vil læse videre. Læs også om studiemiljøet og dine muligheder for at gå på Campus Vejle Sportscollege.

Du kan nu starte på HF allerede efter 9. klasse.

Klik på brochuren for at hente den som pdf.

EUX Business

Læs mere om EUX Business - den erhvervsfaglige studentereksamen. Læs om de veje der åbner sig for dig, hvis du vælger en EUX Business på Campus Vejle - både i forhold til studiekompetence og i forhold til videreuddannelse i virksomhed.

Klik på brochuren for hente den som pdf.

EUD Business

Læs mere om EUD-Business - erhvervsuddannelsen inden for detail, event og handel.

Klik på brochuren for at hente den som pdf.

Forældrebrochure

Er du forælder til en ung, der skal til at vælge ungdomsuddannelse? Få et overblik over de ungdomsuddannelser vi har på Campus Vejle og læs samtidig om, hvad vi forventer af dit barn på hver enkelt uddannelse og hvilke muligheder, der er for videre uddannelse efter de forskellige uddannelser. Hjælp dit barn med at træffe det rigtige uddannelsesvalg - start her!

Klik på brochuren for at hente den som pdf.

Campus Vejle Sportscollege

Læs om dine muligheder for at gå på Campus Vejle sportscollege. Læs om de tilbud vi har til dig, hvis har lyst til at udvikle din sportskarriere, mens du går på en af vore ungdomsuddannelser. Campus Vejle er Team Danmark Uddannelsespartner.

Vi har også en række løsark, der beskrive nogle af de tilbud vi har inden for nogle bestemte sportsgrene: Amerikansk fodbold, Cykling, Pigefodbold, Golf, Springgymnastik og Svømning

EUV med EUX - kontoruddannelse/studiekompetence

Læs mere om erhvervsuddannelsen for voksne, der vil uddannes på kontor eller opnå kompetence til videregående uddannelse. Vil du uddannes på kontor, skal du tage en EUX business. Klik på brochuren for at hente den som pdf.

EUV - erhvervsuddannelsen for voksne

Læs mere om hvordan du bliver faglært inden for detail, event eller handel, når du er voksen.

Klik på brochuren for at hente den som pdf.

EUD Student

Læs mere om EUD Student - erhvervsuddannelsen for dig, der allerede har en studentereksamen. Uddannelsen tager 5- 10 uger, afhængig af hvilken type studentereksamen du har. Klik på brochuren for at hente den som pdf.

EUD Student på guideskole i Spanien

Er du blevet student? Overvejer du at tage på guideskole og måske arbejde som turistguide i udlandet bagefter?

Læs i denne brochure, hvordan du kombinerer dit guideskoleophold med en EUD Student ved at tage dit uddannelsesspecifikke fag, mens du er på guideskole i Spanien.

Tryk på brochuren for at hente den som pdf.