EUV er for dig, der er 25+ år

EUV finder sted i Åbent Læringscenter. Her kan du påbegynde din uddannelse, når det passer dig. Vi byder velkommen til nye elever hver uge.

Uddannelsens sammensætning

Uddannelsens forløb, længde og indhold afhænger af din erfaring fra tidligere job og uddannelse. Dit uddannelsesforløb på EUV tilrettelægges efter det, du kan i forvejen, så varigheden af dit uddannelsesforløb kan variere, afhængig af hvad du har med i baggagen.

Din erhvervserfaring er afgørende for varigheden af dit uddannelsesforløb.

  • Har du mere end 2 års relevant erhvervserfaring, er der basis for merit for dit grundforløb (eller en del af grundforløbet hvis du vil kontoruddannes) på EUV.
  • Har du op til 2 års relevant erhvervserfaring, tager grundforløbet op til 20 uger. 20 uger svarer til et halvt skoleår.

Har du ingen relevant erhvervserfaring, vil dit grundforløb som hovedregel tage 20 uger. Afhængig af dine forudgående uddannelsesmæssige kvalifikationer, kan der blive tale om et for-forløb på op til 40 uger, for at du kan blive klar til EUV´en.

For at du kan komme hurtigst og bedst gennem uddannelsen, er det vigtigt, at du kan dokumentere din erhvervserfaring, når du søger ind på EUV.

En EUV giver adgang til: 

  • Detailhandelsuddannelsen
  • Handelsuddannelsen
  • Eventkoordinatoruddannelsen

Hent EUV-brochuren her.

Læs mere om EUX her: EUX for voksne - dig, der er 25+ år

Sådan kommer du ind

Send en mail til eudvejledning@slet-dette.campusvejle.dk, hvor du skriver, at du gerne vil meldes ind på EUV. Husk at skrive dit navn og telefonnummer i mailen og vedhæft dit CV. Så kontakter vores vejledere dig med henblik på indmeldelse og for at aftale tid til et kompetenceafklarende møde.

Lokal undervisningsplan

Du kan finde den lokale undervisningsplan ved at klikke her.