International Praktik

En mulighed for at få helt andre og nye udfordringer.

 
Hvert skoleår kan ca. 16 EUX-elever komme i praktik i udenlandske butikker. Opholdet varer 3 uger og finder sted i februar.


Du kan vælge imellem 2 lande/byer:

  • Dublin, Irland
  • London, England


Praktikken foregår i ugerne 6, 7 og 8. Det vil sige, at du skal bruge din vinterferie, hvis du vil på ophold i udlandet.

Virksomheder i udlandet og arbejdsopgaver


Vi samarbejder med bl.a. Bestseller, Ecco og Urban Outfitters. Du vil også få mulighed for at betjene kunder, hvis du selv ønsker det og kan magte det rent sprogligt.
I det hele taget er det vigtigt, at du ikke holder dig tilbage, når det drejer sig om at bruge fremmedsproget. Det er vigtigt, at du viser initiativ og gå-på-mod, samt viser lyst til at påtage dig nye opgaver.  Med den rette indstilling kan du få stort udbytte af praktikken.

 

Arbejdstider

Arbejdstider bliver aftalt med praktikstedet, men du skal følge en normal fuldtidsuge i det land, hvor du er i praktik. Du skal regne med, at du også skal arbejde om lørdagen eller søndagen.
 

Personlig støtte under opholdet

I den første uge af praktikopholdet vil der være en lærer på praktikstedet, der kan hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer. Læreren kan kontaktes pr. telefon eller mail resten af praktikopholdet.
 

Skolens forventninger

Du skal huske, at du som praktikant er gæst i en fremmed virksomhed, og at virksomheden derfor forventer en høflig og positiv optræden, ligesom Campus Vejle forventer, at du er en værdig repræsentant for skolen – og for Danmark.