EUX Business

På EUX Business samarbejder vi med store og små virksomheder, der kommer med opgaver til klasserne, som vi arbejder med både teoretisk og praktisk. Projekterne er forskelligartede, alt efter hvilken virksomhed der er inddraget, og hvilken opgave de nu har, der skal løses.

Det første år når vi at arbejde med seks virksomhedsprojekter. På andet år arbejder de med fire. Når vi arbejder med et virksomhedsprojekt, er alle fag inddraget. Et projekt kører over nogle uger, hvor de unge arbejder i grupper, og alle fag arbejder og bidrager med hver sin faglighed i projektet. På den måde skabes en helhedsforståelse hos eleverne for, hvordan de forskellige fag spiller ind og kan bruges på forskellige virksomhedsopgaver.

Det varierer fra projekt til projekt og fra år til år, hvem der leverer opgaver til erhvervsuddannelserne på Campus Vejle. Vi samarbejder med mange forskellige virksomheder fra forskellige brancher. Virksomhederne leverer gode solide opgaver og er med, når elevernes arbejde skal evalueres.

Har du lyst til at stille en projektopgave til eleverne på EUX Business, hvor eleverne kan være med til at bidrage til udviklingen af din virksomhed, samtidig med du giver de unge de nyeste input fra erhvervslivet, er du meget velkommen til at kontakte studieledelsen og mere om, hvordan samarbejdet kører i praksis.