Mød eleverne

Lea Møller, 18 år, Vejle

Jeg valgte handelsgymnasiet fordi fagene ligger tættere på noget i det virkelige liv. Jeg havde svært ved at se, hvad jeg skulle med naturfagene på det almene gymnasium, og jeg fandt fagene på handelsgymnasiet mere kreative og interessante.

Det bedste ved at gå på Campus Vejle er oplevelsen af skolens opbakning til de ideer man får, når man laver opgaver, projekter eller planlægger studieture.

Det er fedt, at lærerne brænder for deres fag og ved en masse om, hvordan man bruger fagene i det virkelige liv, fordi de har erfaring fra erhvervslivet.

Når jeg er færdig på handelsgymnasiet, vil jeg gerne tage en professionsbachelor i International Markedsføring. Jeg drømmer om at blive leder i en marketingfunktion.

Peter Lund, 19 år, Vejle

Efter 10. klasse startede jeg på EUX datateknikeruddannelsen. Det var ikke mig, så jeg kiggede rundt efter en anden ungdomsuddannelse og fandt HHX på Campus Vejle. Jeg valgte HHX fordi fagene kunne bruges til noget bagefter.

Det fedeste ved at gå på HHX er, at det jeg lærer kan jeg bruge, når jeg har fri. Studiemiljøet er godt og her er meget frit. Man bestemmer selv, hvor meget man vil have ud af at gå på Campus Vejle, alt efter hvor stor en indsats man selv lægger i det faglige og sociale.

Efter HHX vil jeg læse til Serviceøkonom på erhvervsakademiet og derefter noget Sportsmanagement. Jeg drømmer om at skabe mig en karriere inden for talentudvikling i fodboldmiljøet.

Maja Sommerlund, 18 år, Egtved

Jeg valgte handelsgymnasiet fordi det passede bedre til mig. Jeg havde ikke lyst at fortsætte folkeskolens sædvanlige fag ind i min gymnasieuddannelse. Jeg havde lyst til at prøve nogle nye og mere interessante fag. Cambridge engelsk har været rigtig godt – også selvom det lå sent på dagen efter de normale timer var gennemført.

Festerne på Campus Vejle er gode, hvilket er et plus! Socialt er her godt og studiemiljøet er super. Hvis man gerne vil starte virksomhed, stiller skolen et fedt miljø til rådighed.

Jeg har endnu ikke besluttet mig for, hvad jeg vil efter handelsgymnasiet, men valget kommer nok til at stå i mellem en uddannelse i Leisure Management eller medievidenskab.

Mathias Noer, 21 år, Vejle

Efter en periode i Forsvaret skulle jeg vælge hvilken studentereksamen, jeg ville have. Jeg overvejede både STX og HHX, men endte med at vælge HHX, fordi naturfag ikke lige lå til mig, og fordi IT- og kommunikationsfagene på HHX passede bedre til den uddannelse, jeg vil tage, når jeg er færdig på handelsgymnasiet.

Jeg går i 3.g nu, og tiden i handelsgymnasiet har været de bedste år i mit liv.  Vi har rigtig godt sammenhold på skolen, tonen er god mellem elever og lærere. Lærerne er dygtige, til det de underviser i og er gode til at støtte leverne undervejs.

Efter HHX vil jeg læse datalogi på Odense Universitet. Jeg drømmer om at blive systemudvikler i en af de store amerikanske IT-virksomheder i USA.