Sociale aktiviteter

Hverdagen på Campus Vejle er både seriøs og sjov. Du kommer til at opleve et studiemiljø, hvor du skal udvise engagement og god studieindsats for at komme gennem uddannelsen, men du vil også opleve, at Campus Vejle er meget andet end undervisning, lektier og projekter. Skolen er et sted, hvor det er rart at komme. Det er vigtigt at gøre noget sammen med andre, så det hele ikke bare kommer til at handle om undervisning.

Der er både et elevråd og et festudvalg, der er med til at støtte op om de sociale aktiviteter på skolen. Begge udvalg arbejder for at gøre din skoletid bedre og sjovere.

Festudvalget står for fredagscaféer, ”First Classfester” og andre festlige og sjove indslag i hverdagen for dig.

Elevrådet arbejder med trivsel og det sociale miljø, f.eks. gennem ”fifa-turneringer” og elevrådsdage med forskellige aktiviteter som bowling, paintball eller go-kart, eller hvad de nu finder ud af.

Har du en idé, som kan gøre gymnasietiden sjovere for dig og dine kammerater, har du mulighed for at sætte den i søen ved at fortælle om den til elevrådet - eller måske har du lyst til at blive en del af elevrådet?