2-årig HF for Unge

HF åbner dørene for dig!

...nu allerede fra 9. klasse

Er du ved at afslutte 9. eller 10. klasse, og forventer du et godt resultat? Ønsker du en 2-årig almen gymnasial uddannelse? - Så er HF et godt valg for dig!

Hverdagen på Campus Vejle er både seriøs og sjov. Du kommer til at opleve et studiemiljø, hvor du skal udvise engagement og god studieindsats for at komme gennem uddannelsen.

HF er en almen gymnasial uddannelse og du vil her blive præsenteret for en bred vifte af forskellige fag. Både nye, spændende fag og nogle af de fag, du allerede kender fra folkeskolen.
Vi udfordrer dig, og i fællesskab flytter vi dine grænser og sætter nye mål, så du bliver endnu bedre og måske når endnu længere, end du først havde forestillet dig.

I vores attraktive studiemiljø vil du opleve en hverdag, hvor du forbereder lektier, skriftlige afleveringer og mundtlige oplæg - ofte i samarbejde med dine klassekammerater.
Det skal være rart at være på skolen. Derfor har vi sørget for masser af hyggekroge, hvor I kan lave gruppearbejde eller slappe af og spille bordfodbold i frikvartererne.

Studieture

Vi har hvert år studieture til forskellige storbyer i Europa. De sidste år har der været hold i Rom, Krakow og Dublin.

Hebe fester

Som elev på HF bliver du en del af et ungdomsmiljø på Campus Vejle. 

Hebe står bag fester og fredagsbarer på Campus vejle.

Flere store navne, eksempelvis Medina, LOC, Italobrothers og Ukendt kunstner, har i den anledning gæstet Campus Vejle.