Åbent hus 17. november

Kig forbi Campus Vejle d. 17. november mellem kl. 10 og 14. Se skolen og hør om vore ungdomsuddannelser: Handelsgymnasiet, 2-årige HF for unge, EUX Business og EUD Business

Se skolen og få en snak med elever, lærere og vejledere, der kan fortælle alt om, hvordan det er at være elev på Campus Vejle.

Find ud af hvad vi kan gøre for dig på de forskellige ungdomsuddannelser, og hvad du kan bruge dem til bagefter, så du kommer godt fra start på den ungdomsuddannelse, der passer dig.

Når du trænger til pause, er der kaffe og te ved kantinen.

Er du vild med sport, har du endnu en grund til at kigge forbi! Du kan nemlig også møde Campus Vejle Sportscollege og finde ud af, hvordan du kan udvikle dig sportsligt og samtidig passe din ungdomsuddannelse. Alle sportsgrene er velkomne! Campus Vejle Sportscollege er byens eneste rigtige sportscollege. Vi har elever fra mange forskellige sportsgrene, men er især store på Cykling, håndbold, fodbold, dans og selvfølgelig E-sport. Vi har Danmarks største E-sportslinje!

TAG MOR OG FAR MED - OG GERNE DIN BEDSTE VEN!

Brug et par hyggelige timer på at finde ud af, om Campus Vejle er noget for dig, og hvordan du kommer ind på din drømmeuddannelse.