Åbent hus på Campus Vejle

Vi holder to åbent hus arrangementer i januar: torsdag den 10. januar kl. 19-21 og igen den lørdag den 12. januar kl. 10-14.

Rektor Lotte Nyboe fortæller om skolen og vore fire ungdomsuddannelser: HHX i handelsgymnasiet, HF for unge, EUX Busines og EUD Business.

Tag en snak med elever, der går på skolen eller studievejledere og lærere, der kan fortælle alt om, hvordan det er, at være elev på Campus Vejle og give dig informationer om, hvilke studieretninger du kan vælge.

Find ud af hvad vi kan gøre for dig på de forskellige ungdomsuddannelser, og hvad du kan bruge dem til bagefter, så du kommer ind på den rigtige ungdomsuddannelse, der passer til dine fremtidsdrømme.

Se skolen og opdag vores fede faciliteter - og når du trænger til pause, er der kaffe, te og sodavand ved kantinen!

Er du vild med sport? Så kig også forbi! Du kan nemlig også møde Campus Vejle Sportscollege og finde ud af, hvordan du kan udvikle dig i din yndlingssportsgren, mens du samtidig passer din uddannelse! Campus Vejle Sportscollege er byens eneste rigtige sportscollege. Vi har elever fra mange forskellige sportsgrene, men er især store på Cykling, håndbold, fodbold og dans. Campus Vejle er Team Danmark Uddannelsespartner. Vi har Danmarks største E-sportslinje!

TAG MOR OG FAR MED - OG GERNE DIN BEDSTE VEN!

Brug en hyggelig aften eller formiddag på at finde ud af, om Campus Vejle er noget for dig, og hvordan du kommer ind på din drømmeuddannelse.