< International praktik på EUX
05.04.2018 14:12 Age: 16 days
Category: News

Arla-kursist nr 1000 i år


1000 gange i år har en kursist lagt vejen forbi et af de kurser, Arla tilbyder deres medarbejdere. Den heldige kursist blev onsdag overrasket på Kursuscentret Campus Vejle.

Undervisningen på Kursuscentret Campus Vejle blev onsdag sat på pause for at fejre en særlig milepæl.
På et af undervisningsholdene sad kursist nummer 1000, der har tilmeldt sig ét af de mange kurser, Arlas medarbejdere har til rådighed.

Jubilæumskursisten viste sig at være Anita Lehmann Buch Bastrup fra Lillebælt Mejeri. Hun blev lykønsket af erhvervschef Marlene Heissel, der med flag i hånden bad hende følge med til kantinen. Hvorfor hun skulle fejres, vidste hun ikke, før hun kom op i kursuscentrets kantine. Her blev hun mødt af en stor flok kolleger fra Arla.

Maria-Christina Sørensen, der er supply chain learning partner hos Arla i Viby, ønskede Anita Lehmann Buch Bastrup tillykke: ”Anita du er kursist nummer 1000 i 2018. Det er vi rigtig stolte af, og det vil vi gerne fejre sammen med alle jer, fordi det er en kæmpestor bedrift. Vi er virkelig glade for, at det sker her på Campus Vejle, fordi det er her, vi har haft ubetinget flest kursister af sted. I gør et kæmpestort og flot stykke arbejde.”  

Ulrich Skytte, Kursuscentrets uddannelseschef, takkede og fremhævede det gode samarbejde med en så stor, landsdækkende samarbejdspartner som Arla.

Anita Lehmann Buch Bastrup fik overrakt en buket blomster og et gavekort til et weekendophold på Vejle Center Hotel.