< At rejse er at vokse
25.01.2018 16:46 Age: 86 days
Category: News

EUD elever laver events i Netto


EUD Business elever laver events i ny Nettobutik

I denne uger åbner Netto en ny butik på Grønnedalen i Vejle. I anledning af åbningen, laver fire EUD Business elever fra Campus Vejles forskellige events fra mandag til torsdag i den nye butik.

Kunderne til den nye Nettobutik forventes at komme fra Mølholm, Vinding og Søndermarken. Det samme område, som de fire elever omdeler informationsfoldere til om den nye butik og med program for de aktiviteter, de unge har planlagt, i de fire dage projektet kører.

Blandt andet kan kunder, der besøger den nye butik, deltage i konkurrencer og vinde gavekurve med vin, lækkerier og oplevelser, lige som der er tegnekonkurrence for børn, hvor der også uddeles præmier til de tre bedste tegninger.

Eleverne, der deltager i projektet, går til dagligt i Campus Vejles Praktikcenter. De går på hovedforløbet med speciale i detailhandel og søger elevplads i butik.

”Når vore elever deltager i denne type projekter, skyldes det, at de skal ud og møde virkeligheden i detailhandlen og selvfølgelig også vise sig frem over for butikker, der måske kunne være interesserede i at ansætte dem i elevstillinger”, fortæller Lotte Stimpel, der til daglig arbejder med de unge i Real Deal, Campus Vejles egen tøj- og designbutik.

18-årige Mikael Hansen fra Give, der er en af de unge deltagere i Netto-projektet, synes det er sjovt at være med: ”Vi glæder os til at komme ud i den nye Netto. Det bliver spændende at se, hvordan butikkens kunder tager imod vores events, og om de deltager i konkurrencerne. Vi har sat os det mål, at halvdelen af de husstande, vi omdeler informationsfoldere til, kigger forbi den ny Netto i næste uge og deltager i vore konkurrencer”.

På Campus Vejle har man uddannelsesgaranti for elever på detailspecialet. For detaileleverne er det en naturlig ting at starte i skolens praktikcenter, og søge ordinær elevplads derfra. Generelt er der mangel på elever i detailhandlen, så hvis nogen sidder derude og mangler en detailhandelselev, er de velkomne til at henvende sig til praktikcentret. Det er muligt at låne en elev i tre uger uden omkostninger for virksomheden. Det er en god måde at se en elev an på, inden man går videre og ansætter eleven.