Studievejledning på EUX/EUD/EUV

Hvis du gerne vil starte på EUD Business eller EUX Business

Har du svært ved at vælge, hvilken uddannelse der er den rette for dig?

Er du i tvivl om dine muligheder… Hvad du kan bruge en EUX Business eller en EUD Business til? Hvad kræver det? Hvad er en EUD Student? … så tag en snak med en af vores studievejledere. Deres fornemmeste opgave er, at besvare dine spørgsmål og vejlede dig, så du bliver afklaret i dit valg af uddannelse.

Du kan læse mere om uddannelserne under EUD Business og EUX Business her på hjemmesiden.

 

Hvis du er elev på EUD Business og EUX Business

Målet med vejledningen er at fastholde dig i uddannelse for at sikre, at du i fremtiden kan få den elevplads og det job, du drømmer om eller den uddannelse, du brænder for.

Du kan henvende dig til studievejlederen, hvis du f.eks. har problemer med at finde motivation til at gå i skole, ikke føler dig hjemme i din klasse eller har svært ved at leve op til det faglige niveau. Du kan også henvende dig hvis du har læse- og staveproblemer eller andre ting, der gør din hverdag i skolen vanskelig.

Studievejlederne har tavshedspligt. Det er derfor muligt for alle elever at få en fortrolig samtale med en studievejleder.

 

EUV hvad er det?

EUV er en erhvervsuddannelse for voksne. Når du er over 25 år så bliver du EUV’er. Det betyder at du skal have lavet en kompetencevurdering som start til din uddannelse. Som EUV’er kan du tage uddannelserne EUD Business, EUX Business og EUD Student.

Du kan læse mere om Erhvervsuddannelse for voksne under EUV her på hjemmesiden.

Dorthe Søndermølle Jensen

Tlf.: 7216 2654

Mail: dsj@slet-dette.campusvejle.dkremove-this.

Sanne Rod Andreasen

Tlf.: 7216 2780

Mail: saan@remove-this.campusvejle.dk