Studievalg Sydjylland

Studievalg Sydjylland vejleder dig om videregående uddannelse og karriere. Din Studievalg-vejleder er Merete Østergaard.

Mens du går her på Campus Vejle HF & VUC, møder du Merete ved fire kollektive arrangementer i klassen. Ved arrangementerne hjælper hun dig på vej mod uddannelsesvalget ved f.eks. at vise dig rundt i uddannelsessystemet og guide dig i dine refleksioner om uddannelse.

Hendes vejledning hjælper dig med at igangsætte en proces, der sætter dig i stand til at træffe de nødvendige valg om videregående uddannelse.

Du har mulighed for en personlig samtale med Merete i hendes træffetid på VUC. Det er typisk 2-3 gange om måneden. Du kan booke en tid her: www.bookstudievalgsyd.dk

Du kan f.eks. tale med Merete om:
hvordan du vælger en videregående uddannelse

  • jobmuligheder
  • adgangskrav og optagelsesregler
  • hvordan du søger ind
  • faglig supplering af din eksamen – hvis du mangler et fag/niveau
  • økonomi på videregående uddannelse

Du kan også bruge Studievalg, når du er færdig med HF! Du kan kontakte mig og aftale et møde på skolen, eller du kan dukke op til Meretes Studie- og Karrierevejledning. I Vejle er det på Jobcentret. Book en tid her på www.bookstudievalgsyd.dk

Merete kan kontaktes på mje@slet-dette.studievalg.dk og på tlf. 7266 5589. Send gerne sms, da hun sjældent kan tage telefonen!

Studievalg Sydjylland har lavet en beskrivelse af, hvad du kan forvente af deres vejledning, og hvad de forventer af dig. Den finder du her. 

Studievalg Sydjylland er oprettet af Undervisningsministeriet i 2004 sammen med 6 andre Studievalg og overgik i 2011 til Ministeriet for Forskning, Innovation og Videregående Uddannelse. Læs mere på vores hjemmeside: www.studievalg.dk/sydjylland