Elevcoach

Som elev på HHX har du mulighed for at tale med en elevcoach. Vi tilbyder samtaler om generel trivsel, da ungdomslivet til tider kan opleves udfordrende. Har du en svær periode i dit liv, fx manglende motivation, manglende overskud og overblik, søvnproblemer, stress, konflikter, ensomhed, angst, tristhed, sorg mm., er du meget velkommen til at kontakte en af os.

Vi arbejder tæt sammen med din kontaktlærer og studievejlederne. Derfor må du gerne kontakte din kontaktlærer eller studievejleder, som derefter henvender sig ved os. Vi har tavshedspligt, hvilket betyder, at du trygt kan fortælle om dine udfordringer.

Vi har fokus på, at du som elev på HHX trives og oplever gymnasietiden som en god periode i dit liv. Nedenunder kan du se vore kontaktinformationer og en beskrivelse af, hvilke problemstillinger vi elevcoaches hver især kan hjælpe dig med.      

 

Toni Clausen

Toni varetager fremmødesamtaler, motivation, struktur på hverdagen samt eksamensangst. Går du i en ASF-klasse, er det Toni, du skal kontakte.

Tocl@slet-dette.campusvejle.dk

Tlf: 72162721

Henriette Nordahl

Henriette varetager samtaler om angst, tristhed, depression, stress, søvnproblemer, tankemylder og overdrevne bekymringer, sorg og udfordringer i forbindelse med forældres skilsmisse og eksamensangst. Oplever du ovenstående eller har en psykisk sygdom, er det Henriette, du skal kontakte.

Heno@slet-dette.campusvejle.dk

Tlf: 72162735

Lise Mortensen

Lise varetager fremmødesamtaler, motivation, struktur på hverdagen samt eksamensangst. Er du sportselev, er det Lise, du skal kontakte.

Lism@slet-dette.campusvejle.dk

Tlf: 72162822