SU - Statens Uddannelsesstøtte

18 år

Du skal være fyldt 18 år for at få SU til en ungdomsuddannelse. Du kan få SU fra kvartalet efter, du bliver 18 år. Fylder du for eksempel 18 i april, kan du få SU fra den 1. juli.

Du skal være studieaktiv

Er din ungdomsuddannelse godkendt til SU, og er du studieaktiv, kan du få SU indtil din uddannelse slutter. På ungdomsuddannelserne har du mødepligt og du har pligt til at deltage aktivt i undervisningen - herunder aflevere skriftlige opgaver m.v.

Hvor meget kan du få

Din SU-satser afhænger af din alder, dine forældres indkomst og om du bor hjemme. Du kan læse mere om SU-satser og betingelserne for at få SU på www.su.dk

Du søger via www.su.dk, og du får adgang ved at bruge NEMID.

Du er HHX-, EUD-, EUV-, eller EUX-elev og har brug for vejledning

Er du elev på en af de merkantile uddannelser, kan du søge SU-vejledning hos Joan Harritz, der sidder i Informationen, mandage, onsdage og torsdage... Du kan også skrive eller ringe til Joan på e-mail: jhr@slet-dette.campusvejle.dk eller tlf. 7216 2617.

Du er elev på HF & VUC og har brug for vejledning

Er du elev/kursist på HF og VUC foregår SU-vejledning ved computeren hver tirsdag og torsdag kl. 9.30 - 11.30 i studievejledningen i VUC-afdelingen. HUSK at medbringe dit NEMID!

Bemærk, der er særlige regler gælder for dig, der har børn under 7 år.

OBS: Når du skal vælge institution/skole, så skal du vælge Campus Vejle - og derefter VUC Vejle, AVU og HF.